Αστυφύλακες έκλεβαν τις αποθήκες που επιτηρούσαν!

Έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα. Τέσσερις δόκιμοι αστυφύλακες συνελήφθησαν, επειδή έκλεβαν τις αποθήκες που είχαν εντολή να φυλάνε!
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι τέσσερις αστυφύλακες, ηλικίας 19-21 ετών, μαζί με έναν 38χρονο οδηγό ταξί κατηγορούνται ότι έκλεβαν αποθήκη στην οδό Κολωνού 16 όπου η αστυνομία σφράγιζε προϊόντα – απομιμήσεις, τις οποίες και είχαν τοποθετηθεί εκεί για να τις προσέχουν.
Μάλιστα, η υπόθεση ανέκυψε τυχαία, όταν η τροχαία σταμάτησε το ταξί που επέβαιναν δύο από τους δόκιμους για προληπτικό έλεγχο.
Μέσα στο όχημα του 38χρονου οδηγού ταξί βρέθηκαν 78 ρολόγια απομιμήσεις από επώνυμους οίκους, εφτά μπουφάν, δύο πουκάμισα και δύο σκούφοι.
Όταν ανακρίθηκαν από την αστυνομία αποκάλυψαν ότι τα προϊόντα αυτά προέρχονταν από τις αποθήκες, ενώ “έδωσαν” και άλλους δύο συναδέλφους τους που συμμετείχαν στο κόλπο.
Στο σπίτι λοιπόν των υπόλοιπων δύο βρέθηκαν 52 ρολόγια, 34 δαχτυλίδια, 23 αλυσίδες χεριού, 16 δερμάτινες χώνες, 28 μπλούζες και πάρα πολλά άλλα, ενώ στο σπίτι του ταξιτζή βρέθηκαν  4 ρολόγια, μανικετόκουμπα, γραβάτες και πορτοφόλια.
Οι τέσσερις αστυφύλακες έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket