Παράξενες σεξουαλικές νομοθεσίες.

Απίστευτες αλλά και ενδιαφέρουσες νομοθεσίες σε διάφορα μέρη του πλανήτη μας. Απολαύστε το κείμενο που ακολουθεί και ταυτόχρονα ενημερωθείτε, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

- Στο Λίβανο είναι νόμιμο οι άντρες να έχουν σεξουαλικές επαφές με ζώα με την προϋπόθεση να πρόκειται για θηλυκά ζώα. Το σεξ με αρσενικά ζώα τιμωρείται με θάνατο! (Σκύλες, γάτες, γυναίκες όλα είναι το ίδιο!…)
- Στο Μπαχρέιν ένας γιατρός επιτρέπεται να εξετάζει τα γεννητικά όργανα μίας γυναίκας αλλά απαγορεύεται να κοιτάει απευθείας την εξεταζόμενη περιοχή. Μπορεί να κοιτάζει την αντανάκλαση στον καθρέφτη κι έτσι να εξετάζει…
- Οι Μουσουλμάνοι απαγορεύεται να κοιτάξουν τα γεννητικά όργανα ενός νεκρού. Αυτό ισχύσει ακόμα και για τους νεκροθάφτες, οι οποίοι υποχρεούνται να καλύπτουν την επίμαχη περιοχή με ένα τούβλο ή ένα κομμάτι ξύλο. (γιατί όχι με εσώρουχα;)
- Στην Ινδονησία η ποινή για τον αυνανισμό είναι ο αποκεφαλισμός. (πως μένει κάποιος ζωντανός;)
- Υπάρχουν άνδρες στη Γκουάμ, οι οποίοι έχουν ως εργασία πλήρους απασχόλησης να ταξιδεύουν από χωρίο σε χωρίο και να κάνουν σεξ με νεαρές παρθένες, οι οποίες τους πληρώνουν για να έχουν το προνόμιο να κάνουν σεξ για πρώτη φορά. Η αιτία είναι ότι, σύμφωνα με το νόμο των Γκουάμ, είναι παράνομο να παντρεύονται οι παρθένες.
- Στο Χονγκ Κονγκ μία απατημένη σύζυγος έχει το νομικό δικαίωμα να σκοτώσει τον μοιχό άνδρα της αλλά μόνο εάν το κάνει με τα ίδια της τα χέρια. Η ερωμένη του μοιχού, από την άλλη, επιτρέπεται να θανατωθεί με οποιοδήποτε τρόπο.
- Οι γυμνόστηθες πωλήτριες είναι νόμιμες στο Λίβερπουλ αλλά μόνο σε μαγαζιά με τροπικά ψάρια..
- Στο Κάλι, στην Κολομβία, μία γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ μόνο με τον άνδρα της και την πρώτη φορά πρέπει να βρίσκεται παρούσα και η μητέρα της ώστε να πιστοποιήσει το γεγονός!!! (αλλά ακόμα και για να της δίνει εντολές. Πως το κάνεις έτσι; Κάν’το αλλιώς…)
- Στο Σάντα Κρουζ, στη Βολιβία, είναι παράνομο για ένα άνδρα να έχει σεξουαλικές σχέσεις με μία γυναίκα και την κόρη της ταυτόχρονα. (Ενώ πριν να συνταχθεί ο νόμος ήταν νόμιμο; Άμοιροι άντρες.. τώρα πρέπει να διαλέγετε. Μάνα ή κόρη; )
- Στο Μαίρηλαντ, είναι παράνομο να πωλούνται προφυλακτικά από αυτόματα μηχανήματα εκτός εάν αυτά βρίσκονται σε μέρη όπου πωλείται και καταναλώνεται αλκοόλ.
- Στην Μιννεσότα ο νόμος απαγορεύει στους άνδρες να κάνουν σεξ με την γυναίκα τους εφόσον έχουν φάει σαρδέλες, σκόρδο ή κρεμμύδι. (Διαλέξτε και πάρτε, greek souvlaki ή m…aki;)
- Οι Ρωμαίοι τιμωρούσαν τους βιαστές συνθλίβοντας τα γεννητικά τους όργανα μεταξύ δύο λίθων. (αουτς!!!)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket