Θεαματική άρνηση σε θεαματική πρόταση γάμου

Ένας νεαρός στις ΗΠΑ, είχε την πρωτότυπη ιδέα (αυτό γίνεται συχνά εκεί), να κάνει στην αγαπημένη του πρόταση γάμου, την ώρα ενός παιχνιδιού μπάσκετ. Οι θεατές, και ο ίδιος έμειναν πραγματικά κατάπληκτοι από την αντίδραση της γυναίκας.
Κατά τη διάρκεια του ημίχρονου γίνονταν διάφορες "ψυχαγωγικές" δραστηριότητες. Μία τέτοια δραστηριότητα περιλάμβανε το δέσιμο των ματιών της "υποψήφιας νύφης", με σκοπό να συμμετέχει σε κάποιου είδους δοκιμασία που θα της απέφερε δωρεάν εισιτήρια εάν κέρδιζε. Ειδικότερα, έπρεπε με δεμένα τα μάτια της να βρει τη μασκότ της ομάδας της έδρας. Στην προσπάθειά της τη βοηθούσαν και οι θεατές, φωνάζωντας "ζεστό-κρύο" καθώς πλησίαζε ή απομακρυνόταν από το στόχο. Έτσι, για 10 δευτερόλεπτα, η γυναίκα περιφερόταν, ώσπου κάποια στιγμή άγγιξε τη μασκότ και της ανακοινώθηκε ότι κέρδισε το διαγωνισμό.Ο εκφωνητής μαζί με την ανακοίνωση για την επιτυχία της, την ενημέρωσε ότι υπάρχει και μια έκπληξη. Από το κοστούμι της μασκότ, βγήκε ο αγαπημένος της, ο οποίος πέφτοντας στα γόνατα, της έκανε, μιλώντας στο μικρόφωνο, πρόταση γάμου. Η γυναίκα έπιασε το πρόσωπό της (τύπου: δεν το πιστεύω), και πριν ολοκληρώσει ο αγαπημένος τα λόγια του, έκανε μεταβολή κι έφυγε τρέχοντας από το χώρο.
Όλο το γεγονός "κορυφώθηκε" με την αναγραφή στον πίνακα αποτελεσμάτων: "Είπε όχι!", προκαλώντας την έκπληξη των θεατών. Ο νεαρός πιθανόν να το σκεφτεί μελλοντικά ότι οι δημόσιες προτάσεις ενέχουν και τον κίνδυνο του δημόσιου... ρεζιλιού...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket