Πατέρας βίαζε τη θετή του κόρη και έκανε 8 παιδιά μαζί της!

Βιάζε επίσης την ίδια του την κόρη και τον θετό του γιο! Κατηγορείται για 350 σεξουαλικά εγκλήματα!
Συγκλονίζει τη γερμανική κοινή γνώμη το δράμα μιας 27χρονης κοπέλας, που επί σειρά ετών είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον σύζυγο της μητέρας της. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έφερε στον κόσμο και οκτώ παιδιά από τον βιαστή της, εκ των οποίων τα επτά βρίσκονται ακόμη στη ζωή. Σήμερα, είναι ηλικίας από 11 έως 15 ετών, που σημαίνει πως η κακοποίησή της ξεκίνησε όταν ήταν ακόμη ανήλικη!
Ο 48χρονος άνδρας βίαζε ακόμη και την ίδια του την κόρη, καθώς και τον θετό του γιο! Όλα δείχνουν ότι η σύζυγός του (μητέρα των δυο θυμάτων) γνώριζε τα πάντα! Όπως κατήγγειλε ο δικηγόρος της 27χρονης, όλα αυτά τα χρόνια, η άτυχη κοπέλα ζούσε στο ίδιο σπίτι με τον βιαστή και τη μητέρα της, δεχόμενη ψυχολογικό πόλεμο.
Δεν ήταν μόνο αυτά τα θύματα του 48χρονου βιαστή. Μετά από καταγγελία της 27χρονης γυναίκας, ο πατριός της παρουσιαστεί την επόμενη Τρίτη ενώπιον της δικαιοσύνης για να απολογηθεί για σωρεία σεξουαλικών εγκλημάτων.
Ο άνδρας θα κληθεί να απολογηθεί την Τρίτη για τις σεξουαλικές επιθέσεις του κατά παιδιών και ανηλίκων ενώπιον του δικαστηρίου της πόλη Κομπλένς. Κατηγορείται για 350 περιπτώσεις σεξουαλικών εγκλημάτων, όπως ανέφερε εκπρόσωπος του δικαστηρίου, επιβεβαιώνοντας και άρθρο της εφημερίδας "Ρέιν Τσάιτουνγκ".
Η υπόθεσηφέρνει στη μνήμη την παρόμοια φρικτή ιστορία με πρωταγωνιστή τον Αυστριακό Γιόζεφ Φριντλ που καταδικάστηκε το 2009 σε ισόβια κάθειρξη γιατί ασελγούσε στην κόρη Ελίζαμπεθ επί 24 χρόνια και έκανε μαζί της επτά παιδιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket