Cansu Dere: Η μοιραία Εϊσάν του Ezel!

Η μελαχρινή καλλονή του «Ezel», Τσανσού Ντερέ, είναι από τις λίγες ηθοποιούς που από την πρώτη στιγμή δεν είχε πρόβλημα να δημοσιοποιήσει τους έρωτές της. Μάλλον το ήθελε κιόλας, καθώς έτσι είδε το όνομά της αλλά και τις φωτογραφίες της στις πρώτες σελίδες όλων των κουτσομπολίστικων περιοδικών.
Πριν ακόμα συμπληρώσει τα είκοσί της, η Cansu «ερωτοτροπούσε» με τον Gokhan Ozoguz, έναν από τους ιδρυτές του μουσικού συγκροτήματος «Athena», που έγινε περισσότερο γνωστό στους Έλληνες το 2004, όταν πήρε μέρος στο φεστιβάλ της Eurovision της Τουρκίας με το τραγούδι «For Real», το οποίο έγινε επιτυχία και στη χώρα μας.
Στην Τουρκία ήταν ήδη επιτυχημένοι, αφού είχαν παίξει ως support γκρουπ των Rolling Stones σε μία μεγαλειώδη συναυλία στο Αλί Σαμί Γιεν και είχαν προϋπαντήσει τη νέα χιλιετία σε ένα ξέφρενο πανηγύρι στην πλατεία Ταξίμ.
Ο δεύτερος, στη σειρά, Nejat Isler είναι πιο... intellectual τύπος, σπούδασε φωτογραφία αλλά τον κέρδισε η υποκριτική και μαζί με δύο φίλους του ίδρυσε το θέατρο «Kahramanlar ve Soytarilar». Έπαιξε, επίσης, σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και έχει γράψει τρία βιβλία.
Ο Okan Bayulegen, -16 χρόνια μεγαλύτερος από την κοπελιά μας...- έμεινε δίπλα της τρία χρόνια, με πατέρα δικηγόρο και μητέρα ζωγράφο, και είναι ο πιο πλούσιος από τους τρεις...σωματοφύλακες. Σπούδασε φωτογραφία στο Παρίσι, πήρε το δικό του ραδιοφωνικό πρόγραμμα το 1991, έλαβε μέρος σε επεισόδιο της σειράς «The young Indiana Jones chronicles» και το 1995 έκανε το μεγάλο άλμα στην τηλεόραση με την εκπομπή «Gece Kusu». Από τότε, έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες, ενώ δανείζει τη φωνή του στους ήρωες χολιγουντιανών ταινιών που μεταγλωττίζονται στα Τουρκικά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειναι απλα μια θεα..........

Ανώνυμος είπε...

Marvelous, what a blog it is! This blog provides helpful facts to us, keep it up.
Review my blog - best menthol cigarette

Ανώνυμος είπε...

Valuable info. Fortunate me I discovered your website by chance, and I am shocked why this accident did not took place in advance!
I bookmarked it.
Also visit my web blog - how to download movies

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket