Τον μαχαίρωσε αλλά και οι δυο δεν… θυμούνται γιατί!

Μας έχουν συνηθίσει τα Μάλια σε παράξενες, πολύ συχνά και ακραίες, ειδήσεις με κύριο άξονα τους νεαρούς Βρετανούς που μεθοκοπούν με φτηνά και αμφίβολης ποιότητας ποτά. Όμως, το περιστατικό τραυματισμού ενός από αυτούς από Έλληνα έχει μια πρωτοφανή ιδιαιτερότητα, καθώς ούτε ο δράστης ούτε το θύμα… θυμούνται τον λόγο!
Ο 20χρονος Βρετανός τουρίστας μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο, μετά από καυγά που είχε στην παραλιακή λεωφόρο των Μαλίων. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε μια όχι ιδιαίτερα σοβαρή μαχαιριά στο θώρακα και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Στην κατάθεση που έδωσε το θύμα, το οποίο είχε καταναλώσει άφθονο αλκοόλ, είπε ότι είχε προηγηθεί αντιπαράθεση με έναν Έλληνα.
Όμως, ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν θυμόταν ποια ήταν η αιτία του διαπληκτισμού τους, που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή! Πάντως, με την περιγραφή του δράστη που έδωσε, οι άνδρες του ΤΑΕ εντόπισαν και συνέλαβαν τον 33χρονο Έλληνα. Ωστόσο και αυτός ήταν στην ίδια… απελπιστική κατάσταση λόγω μέθης! Αν και παραδέχθηκε την πράξη του, δεν θυμάται για ποια αιτία κόντεψε να γίνει δολοφόνος!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket